29 d’octubre del 2012

Ja som aquí

Truc o tracte

Ja tenim l'aplicació Via Tarraco amb tots els motors encesos i aprofitem per donar-li una empenta. Així la van coneixent, provant i suggerint coses que segur no estaran del tot . Paciència que anem a bon ritme.
 

El millor? És totalment gratuïta. Veuran notícies amb la nostra mirada, ja els vam dir no som una revista que segueix el dia a dia. Nosaltres anem tranquils com els turistes i gaudim i compartim.
 

I com es fa caminar el camí podran gaudir d'una Guia de comerços que encara volem que sigui més completa.
Així que: estimats amics comerciants, poden escriure'ns per adherir-se a la guia. La gent els veurà al mòbil i dirà: -ah! necessitava comprar just això. 

I com els mobils tenen GPS pum! van pel seu negoci.
I nois, també l'adhesió és gratuïta.

I què més? Veuran Fotos nostres i de professionals, Vídeos que ens agraden i poden compartir, i ... una zona de TOP PROMOS on podran aprofitar els descomptes puntuals dels comerços i empreses de la zona.

 
És molt fàcil.
-1: Entren a Top Promos, 
-2: veuen l'oferta i es descarreguen el cupó que s'enregistra en Cupons 
-3: Després van a la botiga, els mostren vostre mòbil amb el cupó descarregat i tan contents amb el seu descompte aprofitat. Sense intermediaris.
 
Inaugurem Top Promos amb la proposta Halloween de AdidasTGN i veuran que cada dia sumarem més ofertes de molts comerços de la província.

i què més? tenim una Agenda perquè puguin gaudir dels esdeveniments que es desenvolupen setmana a setmana.
Connectar-se a través de Facebook i Twitter a través de l'App, fer check-in en els llocs. 
 
Via Tarraco és un tot terreny 2.0 on podran interactuar amb els vostres amics, compartir fotos i també deixar missatges, fer m'agrada i molt més ...

Més? És clar! A qui no li agrada l'esport i el futbol? Tenim la secció ElevenFoot que cobreix tot l'espectre esportiu de la província perquè ens agrada l'esport.

I què més? Truc o tracte. Hi haurà més sorpreses que els develaremos de poc.

Perquè com diu el nostre eslògan
 

Viu
Sent
Gaudeix
 

Neix una nova revista digital de las comarques de Tarragona
 

A descarregar!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada