1 d’abril del 2013

Jigsaw British School serà l’única escola britànica de Tarragona el proper setembre


A partir del curs 2013-14, la guarderia en immersió lingüística Jigsaw obre la línia preescolar P3, reconegut pel British Council


La guarderia en immersió lingüística anglesa ha obtingut l’autorització del govern britànic perquè a partir del curs vinent engegui la línia preescolar P3. Es tracta d’un pas més en la consolidació del projecte Jigsaw, que tot just farà 5 anys que va arrencar com un projecte d'immersió lingüística en llengua anglesa i d'atenció als infants des dels primers mesos de vida i acompanyant els més petits durant el seu creixement.

Jigsaw British School serà la primera escola privada britànica de Tarragona i la tercera de Catalunya (les altres dues es troben a Barcelona). És un projecte que ha nascut arrel de la confiança que les famíles han posat en Jigsaw i que han estat els que han proposat que el projecte doni un pas més.

El proper setembre Jigsaw British School tindrà una aula de P3 i així anirà creixent successivament cada curs escolar (al 2014-15 iniciarà el P4, al 2015-16, P5, etc). L’escola opta per grups amb un nombre limitat d’alumnes (16-18 places), on es donarà prioritat als infants que actualment ja formen part del projecte de Jigsaw. El període de preinscripció està obert i no es tancarà fins a omplir totes les places vacants.

La guarderia continuarà a les mateixes aules del carrer Maria Cristina, número 25, on també s’ubicarà l’escola estrenant classes noves.

RECONEIXEMENT I SEGUIMENT DEL BRITISH COUNCIL
 

El reconeixement del govern britànic s’ha fet mitjançant el British Council, situat a Madrid, amb un projecte educatiu que reflecteix el funcionament i el programa curricular que seguirà la nova escola. Aquest procés està sent tutoritzat per la National Association of British Schools in Spain (NABSS). A més a més, Jigsaw seguirà les directrius legals del Ministeri d’Educació per l’obertura d’aquest tipus d’escola a través del Reial Decret 806/1993.

El Reial Decret 806/1993 sobre règim de centres docents estrangers a Espanya articula, en 23 apartats i algunes disposicions que regulen, com han de funcionar els centres avalats per governs estrangers. A l’article 10 es fa referència a les llengües i, en el cas de Jigsaw, l’anglès serà la llengua vehicular, però es complementarà amb classes de català i castellà i aprenentatge de la cultura espanyola i catalana.

L’anglès serà, doncs, la llengua amb la que s’aprendran coneixements de l’alumne, de l’entorn, etc, però els primers passos per a la lectoescriptura es faran en català.

PROFESSORAT NADIU DE STAFFORD COLLEGE
 

Jigsaw compta amb professorat nadiu seleccionat per Stafford College. Arrel de l’agermanament de Tarragona amb Stafford, Jigsaw ha establert una relació amb el centre educatiu que ha permès aquesta plantilla de professors i, a la vegada, ofertar feina a professionals britànics a Tarragona.

Aquest equip de professors està format també per mestres formats aquí i que tenen un alt nivell d’anglès.

El centre JIGSAW es troba a l’avinguda Maria Cristina, n. 25. Per a més informació, preinscripcions i dubtes podeu contactar amb JIGSAW al telèfon 977.253.364, al correu info@jigsatarragona.com o a través de la pàgina web www.jigsawtarragona.com.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada