12 de novembre del 2012

Volem estar a prop teu


La revista Via Tarraco ja està al carrer i està disponible per a plataformes iPhone i Android
No és una revista a l'ús que estem acostubrados a llegir. 
No és una revista en paper.



Via Tarraco és un nou emprendimiento que sorgeix des de la il·lusió i l'esforç d'un petit equip de joves periodistes i dissenyadors que vénen de diferents mitjans i sobretot, estimem la nostra terra. Som d'aquí.

 

La nostra aposta és intentar un nou periodisme per aquest tipus de plataformes, usant un medi innovador, aplicant tot el que ens dóna la tecnologia i molt més que això, volem explicar històries i estar prop de la gent. Parlant de les nostres coses, mostrant llocs. Amb una mirada diferent.
 

Volem promoure i fomentar tot el que s'està fent a la província de Tarragona amb una mirada especial i propera a vosaltres.


Com més usuaris es descarreguin la App, podran gaudir de continguts editorials, veure galeries de fotos nostres i d'artistes, vídeos, Agenda d'activitats.
Podran allà comentar, dir m'agrada i compartir aquests continguts a Facebook i Twitter com així també aprofitar rebaixes comercials i comprar.


Totes les setmanes s'ofereixen descomptes dels comerços adherits a la nostra guia Via Tarraco a través d'un sistema de descompte molt senzill.


És molt fàcil i directe el sistema: Veus l'oferta en TOP PROMOS, es descarrega el cupó al teu mòbil i el mostres a la botiga. I ja està!: T'emportes el producte rebaixat sense comissions de cap tipus.

Estem recentment per i creiem que això ajudarà a molts comerços petits del barri que sobreviuen de les seves vendes de proximitat.


Via Tarraco és un mitjà que apropa i promou això, perquè la situació que vivim l'hem de superar entre tots.
Volem ajudar i posar el nostre gra de sorra fomentant i incentivant el turisme intern, mostrant amb orgull els nostres llocs, el que fem, parlant de futbol i esports de la teva ciutat i moltes coses més.


Estarem a prop de vosaltres amb la nostra mirada.

I tot això ho veuràs al teu propi mòbil Iphone o Android.

A dreta, els deixem el codi QR per descarregar l'App i esperem que siguem molts més. Esperem que els agradi.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada