22 de gener del 2013

Concurs Via Tarraco / Adidas TGN




DESCARREGA VIA TARRACO 
Y GUANYA!

Hola a tots!

En Via Tàrraco ens agraden les sorpreses i també fer regals.

Per això, ens ajuntem amb la gent de AdidasTGN Store i llancem aquest concurs on pots guanyar aquests dos productes Adidas de l'única botiga oficial Adidas a Tarragona.


  
1 ° Premi: Dessuadora Adidas 
2 ° Premi: Samarreta Adidas

El que cal fer per participar és molt fàcil.
 

1) Escaneja els codis QR que veus a la columna dreta i descarrega't l'App Via Tarraco que està disponible al AppStore d'Apple i Google Play per Android.
Si no tens lector de codi QR no passa res. Et deixem els enllaços de descàrrega aquí mateix:


Iphone: http://itunes.apple.com/es/app/via-tarraco/id565036234?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarttablet.vistarraco&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5zbWFydHRhYmxldC52aXN0YXJyYWNvIl0.


Botó Concurs
2) Un cop has descarregat l'App, entra a la nostra revista digital on veuràs uns botons a sota. Pica el que diu CONCURS.

3) Dóna M'AGRADA a la foto. Per això el sistema et demanarà que t'enregistris. Ho has de fer amb el teu compte de Facebook. (Twitter, E-mail no)


4) Quan li has donat m'agrada i perquè et quedi un comprovant que has participat, dóna-li a OBTENIR CUPÓ.

En Cupons veuràs que és el teu registre quedarà guardat. El hauràs de mostrar quan retiris el premi.
 

5) Espera fins el 15 de febrer de 2012 a les 14 h. on publicarem els noms dels guanyadors via missatge push a la mateixa aplicació. Ens comunicarem de seguida a través de les vostres comptes de FB o Twitter per lliurar el premi a la botiga Adidas TGN.


Has vist que fàcil? Mentre esperes, pots gaudir de totes les funcionalitats que té l'App Via Tàrraco i gaudir dels descomptes que trobaràs a la zona Top Promos amb grans ofertes exclusives dels comerços de tota la província.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada